Pikalainaa heti jopa 20.000€

Jos vertailumme suurinkaan, 4000 euron lainasumma ei ole riittävä tarpeisiisi niin tässä esittelemme palvelut joista voit hakea pikalainaa heti aina kahteenkymmeneen tuhanteen euroon asti.

Pikalainaa aina 20.000 euroon asti Freedomilta

Kilpailuta jopa 20.000 euron pikalaina

Freedom Rahoitus toimii hieman eri tavalla kuin muut esittelemämme palvelut. Aina kun haet lainaa, Freedom Rahoitus kilpailuttaa summan puolestasi useilla eri rahoitusyhtiöillä ja esittelee lainatarjoukset sinulle. Tämän jälkeen voit joko hyväksyä edullisen lainan tai hylätä kaikki tarjoukset. Hakemuksen lähettäminen ja tarjouksien vastaanotto on täysin ilmaista. Palvelusta voit hakea 500 – 20.000 euron pikalainaa jopa 12 vuoden maksuajalla. Korko on alkaen vain 9,9%.
Kilpailuta pikalainasi Freedom Rahoituksessa

Fixura vertaislainapalvelussa yksityishenkilöt lainaavat rahaa toisilleen

Hae pikalainaa yksityishenkilöiltä

Fixura on ns. vertaislainapalvelu eli sen kautta yksityishenkilöt voivat lainata rahaa toisilleen. Voit jättää palveluun haluamasi suuruisen lainapyynnön, haluamallasi korolla ja maksuajalla. Lainapyyntösi lisätään julkiselle listalle josta lainanantajat voivat niitä toteuttaa. Muista että lainahakemuksista toteutetaan vain parhaat joten koita tasapainottaa lainakriteerisi siten että ne ovat itsellesi suotuisat mutta houkuttelevat myös lainanantajia.
Hae pikalainaa yksityishenkilöiltä Fixurassa