Pikalainahaku.com tietosuojaseloste

Vierailijoidemme yksityisyys on meille äärimmäisen tärkeää. Tällä tietosuojaseloste -sivulla kerromme mitä henkilökohtaisia tietoja on saatu ja kerätty Pikalainahaku.com -sivustolla sekä miten tietoja käytetään ja säilytetään.

Rekisterinpitäjä

Pikalainahaku.com
tietosuoja@pikalainahaku.com

Rekisteröidyt

Sivuston kommentointiominaisuutta tai yhteydenottolomaketta käyttävät

Tallentamamme tiedot

Kun sivuston vierailijat jättävät kommentteja sivustolle tai ottavat meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen avulla, keräämme lomakkeessa olevat tiedot (nimi ja sähköpostiosoite), sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot.

Emme vaadi että otat yhteyttä omalla nimelläsi, pelkkä nimimerkki riittää.

Tietojen käsittelyn tarkoitus

Keräämme tiedot pääasiassa roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi. Sähköpostiosoitetta voidaan käyttää lisäksi suoraan yhteydenpitoon kyseistä kommenttia tai yhteydenottoa koskien.

Kommentoidessa sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/.

Kuinka pitkään tietoja säilytetään

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.

Yhteydenottolomakkeella antamiasi henkilötietoja säilytetään toistaiseksi. Tietojen säilyttäminen on välttämätöntä mahdollista vastausta varten.

Käyttäjän oikeudet

Sinulla on käytettävissäsi seuraavat oikeudet. Oikeuksia koskevat pyynnöt voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen tietosuoja@pikalainahaku.com

Tarkastusoikeus

Sinulla on oikeus tarkistaa sinusta tallentamamme henkilötiedot. Mikäli tietomme ovat virheellisiä, voit pyytää tietojen korjausta tai täydentämistä.

Vastustamisoikeus

Sinulla on oikeus koska tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä jos mielestäsi olemme käsitelleet tietoja lainvastaisesti tai meillä ei ole oikeutta käsitellä jotain henkilötietojasi.

Suoramarkkinointikielto

Emme käytä, emmekä tule käyttämään tietojasi koskaan suoramarkkinointitarkoituksiin. Kieltoa ei ole siis tarpeellista erikseen pyytää.

Poisto-oikeus

Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan sinusta keräämiämme henkilötietoja. Käsittelemme pyyntösi, jonka jälkeen joko poistamme pyytämäsi tiedot tai kerromme sinulle perustellun syyn, miksi tietoja ei voi tai ole tarpeellista poistaa.

Mikäli olet eri mieltä ratkaisustamme, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle.

Valitusoikeus

Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle jos mielestäsi käsittelemme henkilötietojasi tietosuojalainsäädännön vastaisesti.

Säännönmukaiset tiedonlähteet

Keräämämme tiedot saadaan käyttäjän suostumuksella, kommentointi- tai yhteydenottolomakkeen yhteydessä.

Säännönmukaiset luovutukset

Tietojasi ei koskaan luovuteta kolmansille osapuolille mitään tarkoitusta varten.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietojesi säilytyspaikkana toimii Iso-Britanniassa sijaitseva palvelinkeskus. Tietoja ei koskaan säilytetä EU- tai ETA-alueen ulkopuolella.

Rekisterin suojaus

Keräämämme tiedot suojataan seuraavin menetelmin

  • Kaikki saamamme tiedot kerätään salatun yhteyden (https://) välityksellä
  • Tietoja säilyttää kolmas osapuoli joka hoitaa tietoturvan asianmukaisella vakavuudella.
  • Tietojärjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on suojattu myös muiden teknisten toteutusten avulla (kuten palomuuri).
  • Järjestelmään tallennettuihin henkilötietoihin pääsevät ja ovat oikeutettuja käyttämään vain ennalta määrätyt johtohenkilöt.
  • Rekisteri sijaitsee palvelimella johon fyysinen pääsy on asiattomilta rajattu.

Evästeet

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Evästeet toimivat siten että sivusto lähettää vierailijan selaimelle pienen tekstitiedoston eli evästeen (cookie, keksi) joka tallennetaan käyttäjän tietokoneelle. Eväste voi olla käyttötarkoituksesta riippuen joko väliaikainen tai pysyvä.

Evästeiden avulla voidaan tunnistaa käyttäjän selain niin että tieto ei ole yhteydessä henkilötietoihin. Pikalainahaku.com käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen. Sivusto muistaa seuraavan vierailun yhteydessä kommenttikenttiin syöttämäsi tiedot.

Evästeitä voi sivustollamme tallentaa myös kolmansien osapuolien palvelut. Alla mainituilla palveluilla ei kuitenkaan ole pääsyä keräämiimme henkilötietoihin.

Evästeitä käytetään kävijästatistiikan tallentamiseen. Evästeiden avulla voidaan mm. seurata kävijämääriä ja kävijöiden käyttäytymistä. Näitä tietoja voidaan käyttää palvelun kehittämiseen. Nämä tiedot kerätään Google Analytics -palveluun.

Käytämme mainosevästeitä näytettävien mainosten valintaan, mainonnan tehokkuuden seurantaan sekä välittäjän (asiakkaan verkkokauppaan ohjannut taho) tunnistamiseen ostotapahtuman yhteydessä. Mainoskumppaninamme toimii:
Adtraction
Euroads
Google Adsense
Tradedoubler
TradeTracker

Olemme integroineet sivustollemme sosiaalisen median palveluita (Twitter, Facebook) jotka saattavat käyttää evästeitä.

Evästeet ovat useimmissa internet-selaimissa oletuksena sallittuja. Voit halutessasi kieltää evästeiden käytön selaimesi asetuksista. Tarkemmat ohjeet löydät käyttämäsi selaimen ohjeistuksesta.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.